Organisaatioiden uudistaja BCC:n tiimiin!

4.9.2017

Business Coaching Centerin verkostoon on liittynyt Suomen eturivin coachingkultuurin kehittäjä, Heli Alén

Helillä on taustallaan pitkä ura liike-elämässä ja vuosien kokemus johtotehtävistä. Viimeiset toistakymmentä vuotta hänen keskeisimpiin vastuisiinsa on kuulunut isojen kansainvälisten organisaatioiden liiketoiminnan ja kulttuurin kehittäminen. Näissä organisaatioissa kulttuuria ja johtamista on kehitetty systemaattisesti valmentavaan suuntaan ja tulokset ovat puhuneet puolestaan.

Helin myötä BCC:n osaaminen vahvistuu entisestään. Saamme tiimiimme lisää ymmärrystä siitä, millaisten haasteiden kanssa organisaatiot juuri nyt painivat ja tuoreen näkökulman siihen, miltä kulttuurinmuutos näyttää organisaation sisältäpäin - niin toimitusjohtajan kuin henkilöstöjohdon näkökulmasta.

Eniten tästä kaikesta hyötyvät tietysti asiakkaamme! Odotamme malttamattomina, että pääsemme hyödyntämään Helin tietotaitoa ja asiantuntemusta yhdessä asiakkaiden kanssa!

 

Lue lisää Helistä

 

Please reload

Lisää tästä aiheesta
Please reload

Viimeisimmät

16.12.2019

Please reload

Arkisto
Please reload

Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn App Icon