BCC:n tiimiin uusi huippuosaaja!

1.10.2015

BCC:n tiimi vahvistuu entisestään lokakuussa, kun joukkoon liittyy Tuovi Haikala. Tuovi on ICF:n sertifioima kokenut ammatticoach ja valmentaja, jonka erityisosaamista on johtoryhmätyöskentelyn toimivuuden ja tuloksellisuuden kehittäminen.

Tuovilla on vahva tausta liike-elämässä ja lisäksi hän on erityisen ansioitunut coaching-toimialan kehittämisen saralla - sekä Suomessa että kansainvälisesti. Tuovi on toiminut vuosia johto- ja esimiestehtävissä sekä johtoryhmien jäsenenä. Lisäksi hän on toiminut sekä ICF Finlandin hallituksen jäsenenä että puheenjohtajana. Hän on myös ICF Globalin EMEA alueen RAC-nimitystoimikunnan jäsen. 

BCC toivottaa Tuovin lämpimästi tervetulleeksi!

 

Lue lisää Tuovista

 

 

Please reload

Lisää tästä aiheesta
Please reload

Viimeisimmät

16.12.2019

Please reload

Arkisto
Please reload

Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn App Icon