Tiina Harmaja Esimiehestä johtajaksi -ohjelmassa

16.2.2015

BCC on jatkanut kumppanina Esimiehestä Johtajaksi -valmennusohjelmassa. Järjestyksessä toinen ohjelma on parhaillaan käynnissä ja BCC:n Tiina Harmajan valmentavasta johtamisesta nähtiin ohjelmassa torstaina 12.2.2015.

 

 

"...Suomen business coachingin uranuurtaja Tiina Harmaja Business Coaching Centeristä kertoi valmentavasta johtamisotteesta. Tiina todella pitikin porukan otteessaan ja herätti runsaasti keskustelua!"

 

Katso päivän tunnelmia täältä

 

 

 

Esimiehestä Johtajaksi 2014 -valmennusohjelman tavoitteena on kiihdyttää Suomi ja suomalaiset yritykset menestykseen. Se tapahtuu valmentamalla yhteiskuntaan osaavia johtajia, joille menestys ei ole vain tahtotila vaan opittu, rautainen taito. Sillä menestyvän yrityksen takana on aina menestyvä ihminen. Monipuolinen valmennusohjelma huippukouluttajineen antaa tuleville tai tuoreille esimiehille kaikki tarvittavat eväät ihmisten tulokselliseen johtamiseen.

 

HUOM! Esimiehestä johtajaksi 2015 ennakkohaku on jo käynnissä. Lue lisää

 

 

Please reload

Lisää tästä aiheesta
Please reload

Viimeisimmät
Please reload

Arkisto
Please reload

Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn App Icon

BCC Business Coaching Center Oy

Mechelininkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

info@businesscoaching.fi

+358 10 421 3600

y-tunnus/VAT Number 2107152-9

Sivustollamme käytetään evästeitä- lisätietoa

We use cookies- more info

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter