Työelämä jatkuu – myös etänä


Maailma muuttui alle viikossa, ja monen tietotyöläisen arjessa etänä työskentelystä tuli äkkiä uusi normaali. Tällä viikolla, ja todennäköisesti aika monta viikkoa tästä eteenpäin työn tekeminen hakee uusia muotoja. Miten hoidamme tiimipalaverit kun olemme kuka missäkin? Miten pidän esimiehenä koko porukan kasassa, ja mitä nyt tehdään kun sovittu tärkeä valmennus jouduttiin perumaan? Ei ole aikaa suunnitella uusia käytäntöjä, vaan ratkaisut tehdään tässä ja nyt.


Muutos on pienin niissä organisaatioissa, joissa virtuaalityöskentelyn hyödyntämisestä on tullut jo tapa ja tekniset valmiudet löytyvät omasta takaa. Kaikilla näin ei ole, ja silloin voi olla hyvä hyödyntää ulkopuolista apua tilanteeseen sopeutumisessa. Me BCC:llä olemme hyödyntäneet virtuaalialustoja jo vuosia. Meillä on sekä sisällöllinen että tekninen valmius järjestää etäyhteyksillä coachingia ryhmille ja yksilöille, sekä lyhytaikaisiin tarpeisiin että pidempiin prosesseihin. Myös fasilitoituja työpajoja ja valmentavan johtamisen valmennusta olemme tuottaneet virtuaalimuodossa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityinä toteutuksina jo pitkään.


Jos uusi tilanne mietityttää, älä jää pohtimaan yksin, vaan ota yhteyttä! Löydetään yhdessä ratkaisut jotka vievät eteenpäin, myös näissä muuttuneissa olosuhteissa.


Mari Mattsson:

mari.mattsson@businesscoaching.fi

+358 40 703 6575


#MariMattsson


Kirjoittaja on Mari Mattsson, joka on hyödyntänyt virtuaalisia työkaluja vuosien ajan niin BCC:n sisäisessä työskentelyssä kuin asiakasprojekteissa. Mari oli mukana jo ensimmäisissä BCC:n järjestämissä täysin virtuaalisissa ohjelmissa lähes kymmenen vuotta sitten.

BCC Business Coaching Center Oy

Mechelininkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

info@businesscoaching.fi

+358 10 421 3600

y-tunnus/VAT Number 2107152-9

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter

Sivustollamme käytetään evästeitä- lisätietoa

We use cookies- more info