Tiedote asiakkaillemme

Viime päivien uutisoinnissa on noussut esiin tärkeä muistutus siitä, kuinka kriittistä tietojen turvallinen käsittely ja säilyttäminen on. Rikoksen kohteeksi voi joutua kuka tahansa. Erityisen tuskallista se on silloin, kun teko kohdistuu henkilökohtaiselle alueelle.


Me BCC:ssä tiedostamme vastuumme ja otamme asiakkaidemme tietoturvan erittäin vakavasti.


Coachingissa ei käsitellä terapiaa vastaavia teemoja, mutta keskustelut ovat silti aina luottamuksellisia. Henkilökohtaisten tietojen lisäksi saatamme käsitellä myös kriittistä organisaatiokohtaista tietoa.


Olemme määritelleet tietojen käsittelyyn tarkat prosessit, joita olemme koko toimintamme ajan noudattaneet ja valvoneet. Omien tietoturvavaatimustemme lisäksi kaikki coachimme ovat sitoutuneet International Coaching Federationin ohjeistuksiin luottamuksellisuudesta.


Haluamme painottaa, että emme koskaan kirjaa tai tallenna coaching-keskusteluissa esiin nousevia luottamuksellisia asioita sähköisiin järjestelmiin. Coach kirjaa tekemänsä muistiinpanot aina siten, ettei niitä ole mahdollista yhdistää kehenkään henkilöön. Luottamuksellista tietoa ei käsittele kukaan muu kuin asiakkaan oma coach.


Kaikki henkilötiedot ja kriittinen organisaatiota koskeva tieto tuhotaan aina sen jälkeen, kun tieto ei enää ole asiakkuuden hoitamisen kannalta välttämätöntä.
Lisätietoja tietoturvavastaavalta: Karoliina Salovaara, +358 50 322 5517


BCC:n rekisteriseloste ja tietosuojalauseke
BCC Business Coaching Center Oy

Mechelininkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

info@businesscoaching.fi

+358 10 421 3600

y-tunnus/VAT Number 2107152-9

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter

Sivustollamme käytetään evästeitä- lisätietoa

We use cookies- more info