Kevään 2020 webinaarit

Business Coaching Center tarjoaa kevään aikana sarjan webinaareja sinulle, joka vastaat organisaatiosi toimintakulttuurista ja kehittämisestä.


Imoittaudu kutsulistalle, niin saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot sekä ilmoittautumislinkit heti, kun ne ovat saatavilla!


Ilmoittaudu ja varaa ajat kalenteristasi jo nyt!


28.2. ja 13.3.2020 klo 8.30-9.15 Kuinka kulttuuri kesytetään?

-> ILMOITTAUDU


Organisaatiokulttuuri ja sen kehittäminen on kuuma peruna monessa yrityksessä, mutta puhe jää usein epämääräiseksi. Mistä kulttuurissa oikeasti on kyse ja mitä tarkalleen ottaen pitäisi tehdä, kun sitä halutaan kehittää?


Webinaari on suunnattu ylimmälle johdolle, henkilöstöjohdolle ja muille organisaatiokulttuurin kehittämisestä vastaaville.


27.3.2020 klo 8.30-9.15 Strateginen coaching

-> ILMOITTAUDU


Coachingin hyödyt yksilöille ja tiimeille on jo todettu monissa organisaatioissa. Tästä huolimatta vaikutukset saattavat kuitenkin jäädä irrallisiksi. Mitä tulisi tehdä, jotta coachingista saataisiin paras mahdollinen hyöty myös organisaatiotasolla?


Webinaari on suunnattu henkilöstöjohdolle ja muille organisaation strategisesta kehittämisestä vastaaville.


8.5.2020 klo 8.30-9.15 Valmentava johtaminen - muutakin kuin avoimia kysymyksiä

- > ILMOITTAUDU


Valmentavan johtamisotteen arvostus on kasvanut nopeasti ja esimiesrooli on kehittynyt valmentamisen suuntaan. Kyse ei kuitenkaan ole vain kysymystekniikasta ja kannustamisesta kuten joskus ajatellaan. Tärkeämpää on valmentava asenne, joka edistää vastuullisuutta ja haastaa kehittymään.


Webinaari on suunnattu esimiehille ja henkilöstöammattilaisille, joilla on jo kokemusta valmentavan otteen käyttämisestä ja jotka haluavat kehittää taitoaan edelleen.


5.6.2020 klo 8.30-9.15 Itseohjautuvuus - yksilön vai organisaation ominaisuus?

-> ILMOITTAUDU


Itseohjautuvuus on juuri nyt kaikkien huulilla ja sen kehittäminen monen organisaation akuutilla agendalla. Aina ei kuitenkaan ole selvää mitä sillä tarkoitetaan. Mitä ovat itseohjautuvuus ja yhdessäohjautuvuus ja miten niitä voidaan kehittää? Entä kenen vastuulla sen kehittäminen on?


Webinaari on suunnattu henkilöille, jotka ovat vastuussa itseohjautuvuustaitojen vahvistamisesta ja toimintakulttuurin kehittämisestä itseohjautuvampaan suuntaan.BCC Business Coaching Center Oy

Mechelininkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

info@businesscoaching.fi

+358 10 421 3600

y-tunnus/VAT Number 2107152-9

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter

Sivustollamme käytetään evästeitä- lisätietoa

We use cookies- more info