Vaikuttava strategia- ja liiketoimintaosaaja BCC:n tiimiin


BCC:n tiimiiin on liittynyt pitkän linjan liiketoiminnan ja johtoryhmien vetäjä Erja Virtaneva!

Erjalla on taustallaan pitkä liike-elämän kokemus. Hän on toiminut tuloksekkaasti kansainvälisten yritysten liiketoimintajohtajana sekä erilaisissa muutosvaiheissa olevien suurten organisaatioiden strategiatyön parissa. Erjan kattava kokemus johtotehtävissä on antanut hänelle ymmärrystä strategisen arjen tärkeydestä ja näkemystä sen mahdollistamisesta.

Meille BCC:ssä tärkein tavoite on nimenomaan asiakkaan strategiaa tukevan kulttuurin, johtajuuden ja itseohjautuvuuden vahvistaminen. Erja tuo meille entistä vahvempaa ymmärrystä asiakkaan toimintaympäristöistä ja tilanteista ylimmän johdon näkövinkkelistä. Ensisijaisesti tästä tietysti hyötyvät asiakkaamme, joiden kanssa pystymme entistä paremmin edistämään strategista arkea.


BCC Business Coaching Center Oy

Mechelininkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

info@businesscoaching.fi

+358 10 421 3600

y-tunnus/VAT Number 2107152-9

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter

Sivustollamme käytetään evästeitä- lisätietoa

We use cookies- more info