Palveluvalikoimaan tammikuussa johdon terapia


Kun coaching ei riitä

Business coachingissa katse suunnataan eteenpäin ja tuloksellinen yhteistyö auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Joskus asiakkaalla voi kuitenkin olla tilanne, jossa tähän tarvittavia voimavaroja ei löydy. Me BCC:llä haluamme jatkossa tarjota apua myös näihin tilanteisiin.

Yksi merkittävä este tulokselliselle businesscoachingille voi olla jokin asiakkaan menneisyydestä kumpuava tai nykyhetken poikkeustilanteeseen liittyvä kokemus, joka vaatii käsittelyä ennen kuin hänen on mahdollista täysin sitoutua coaching-prosessiin. Uusi tukipalvelumme antaa asiakkaalle tällaisissa tilanteissa tilaisuuden myös hieman coachingista poikkeavaan reflektioon. Terapiaintervention avulla voidaan tehdä korjausliikkeitä, jotka eivät coachingin keinoin olisi mahdollista.

Uuden palvelumme mahdollistaa BCC:n tiimissä tammikuussa aloittava Executive Therapist Tuula Saarela. Toivotamme Tuulan lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

"Olen alkuperäiseltä koulutukseltani organisaatiososiologi (VTM) ja tehnyt työurani kansainvälisissä yrityksissä strategisissa ja operatiivisissa henkilöstöjohdon rooleissa ylimmän johdon tukena.

Nähtyäni yrityksissä kahden vuosikymmenen aikana monenlaista työpahoinvointia, jonka syynä oli johtamisen ongelmat, päätin perehtyä syvemmin johtajien sielunelämään. Haluan vaikuttaa siihen, että johtaja itse ja sen myötä hänen johtamansa organisaation ihmiset voisivat paremmin. Tasapainoinen johtaja ja työyhteisö voi keskittyä tuloksen tekemiseen, kun energiaa ei kulu avoimiin tai pinnan alla kyteviin konflikteihin.

Olen kouluttautunut useisiin erilaisiin psykoterapiasuuntauksiin, koska henkilöstöjohdon kokemus tai coaching eivät aina riitä tilanteissa, joissa johtajan psyykkinen tila tai persoonallisuus haittaa tuloksellista työtä. Oman terapiatyöni perustana ovat ratkaisukeskeisyys sekä henkinen psykoterapia ja logoterapia, joissa on holistinen ihmiskäsitys. Yhdistämällä eri oppeja pystyn auttamaan johtajaa sekä menneisyyden solmujen avaamisessa että mielekkään ja merkityksellisen tulevaisuuden luomisessa. Johdon terapiassa vaikeassa tilanteessa oleva tai epätasapainoinen johtaja saa täyden huomioni ja tukeni sisäiseen psyykkiseen ja henkiseen muutostyöhönsä"

Lue lisää Tuulasta ja lue Tuulan blogikirjoitus!

Voit lukea jatkossa lisää BCC:n johdon terapiapalveluista Tuulan blogikirjoitusten sarjasta, joka ilmestyy blogissamme ”Kun coaching ei riitä”-teemalla.

#Johtaminen

BCC Business Coaching Center Oy

Mechelininkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

info@businesscoaching.fi

+358 10 421 3600

y-tunnus/VAT Number 2107152-9

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter

Sivustollamme käytetään evästeitä- lisätietoa

We use cookies- more info