Organisaatioiden uudistaja BCC:n tiimiin!


Business Coaching Centerin verkostoon on liittynyt Suomen eturivin coachingkultuurin kehittäjä, Heli Alén.

Helillä on taustallaan pitkä ura liike-elämässä ja vuosien kokemus johtotehtävistä. Viimeiset toistakymmentä vuotta hänen keskeisimpiin vastuisiinsa on kuulunut isojen kansainvälisten organisaatioiden liiketoiminnan ja kulttuurin kehittäminen. Näissä organisaatioissa kulttuuria ja johtamista on kehitetty systemaattisesti valmentavaan suuntaan ja tulokset ovat puhuneet puolestaan.

Helin myötä BCC:n osaaminen vahvistuu entisestään. Saamme tiimiimme lisää ymmärrystä siitä, millaisten haasteiden kanssa organisaatiot juuri nyt painivat ja tuoreen näkökulman siihen, miltä kulttuurinmuutos näyttää organisaation sisältäpäin - niin toimitusjohtajan kuin henkilöstöjohdon näkökulmasta. Eniten tästä kaikesta hyötyvät tietysti asiakkaamme! Odotamme malttamattomina, että pääsemme hyödyntämään Helin tietotaitoa ja asiantuntemusta yhdessä asiakkaiden kanssa!

Lue lisää Helistä


BCC Business Coaching Center Oy

Mechelininkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

info@businesscoaching.fi

+358 10 421 3600

y-tunnus/VAT Number 2107152-9

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter

Sivustollamme käytetään evästeitä- lisätietoa

We use cookies- more info