Mikä on virtuaalijohtamisen nykytila Suomessa?


Teetkö virtuaalijohtamista? Tämän kyselyn tavoitteena on saada tietoa virtuaalijohtamisen nykytilasta Suomessa ja kartoittaa virtuaalijohtamisen osaamistarpeita. Kysely auttaa meitä myös suunnittelemaan virtuaalijohtamisen valmennusta. Valmennuksessa keskitytään virtuaalijohtamiseen valmentavalla otteella ja sen toteuttavat yhteistyössä TSE exe ja Business Coaching Center. Valmennus käynnistyy vuoden 2017 alussa. Kyselyn tulokset julkistetaan toukokuussa Helsingissä järjestettävässä virtuaalijohtamisen seminaarissa. Kaikki vastanneet saavat kutsun tilaisuuteen, joka järjestetään 25.5.2016 klo 9-12. Vastaaminen kyselyyn vie aikaa vain muutaman minuutin. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja nimettöminä. Vastanneiden kesken arvotaan yksi koulutuspaikka valmennukseen. Toivottavasti ehdit vastaamaan kyselyyn 8.4.2016 mennessä. Kiitos vastauksistasi jo etukäteen! Kyselyn toteuttavat TSE exe ja Business Coaching Center. Onko organisaatiossasi muita, jotka johtavat virtuaalisesti? Voit jakaa kutsun edelleen sellaisille henkilöille, jotka tekevät virtuaalijohtamista.

KYSELYYN EI ENÄÄ OLE MAHDOLLISTA VASTATA


BCC Business Coaching Center Oy

Mechelininkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

info@businesscoaching.fi

+358 10 421 3600

y-tunnus/VAT Number 2107152-9

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter

Sivustollamme käytetään evästeitä- lisätietoa

We use cookies- more info