Mitä on businesscoaching?


Onko edessäsi uusi jännittävä projekti tai työrooli, jonka haluaisit ottaa haltuun madollisimman tehokkaasti? Onko tavoitteesi kehittyä vieläkin nykyistäkin paremmaksi johtajaksi? Vai tuntuuko jostain syystä, että tavoite on hukassa, työskentely on tahmeaa ja homma tippumassa hanskasta?

Näissä, kuten monissa muissakin muutostilanteissa ja kehittymishaasteissa voit hyödyntää omaa coachiasi. Voit saada apua tilanteen ja oman ajattelun kirkastamiseen, potkua kehittymiseen ja tehoa toimeenpanoon.

Businesscoaching on tulostavoitteellinen ja toimintaan ohjaava kehittämisen keino, jossa fokuksessa ovat sekä tehokkaampi suorituksen johtaminen että yksilön kehittymisen tukeminen.Coaching-prosessissa coach auttaa asiakasta kirkastamaan tavoitteensa ja auttaa rakentamaan toimintasuunnitelman niiden saavuttamiseksi.

Coach ei anna sinulle valmiita vastauksia vaan auttaa häntä löytämään itselleen sopivat ratkaisut. Coaching on aina luottamuksellinen prosessi coachin ja coahattavan/coachattavien välillä. Business coachingin erityispiirre on, että siinä huomioidaan aina myös organisaation näkökulma. Tämä tarkoittaa, että coachingin tavoitteet linkitetään organisaation tavoitteisiin ja prosessissa keskitytään käsittelemään pääasiassa työhön liittyviä asioita.

Katso myös video.

#Itseohjautuvuudesta

BCC Business Coaching Center Oy

Mechelininkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

info@businesscoaching.fi

+358 10 421 3600

y-tunnus/VAT Number 2107152-9

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter

Sivustollamme käytetään evästeitä- lisätietoa

We use cookies- more info