BCC:n tiimiin uusi huippuosaaja!


BCC:n tiimi vahvistuu entisestään lokakuussa, kun joukkoon liittyy Tuovi Haikala. Tuovi on ICF:n sertifioima kokenut ammatticoach ja valmentaja, jonka erityisosaamista on johtoryhmätyöskentelyn toimivuuden ja tuloksellisuuden kehittäminen. Tuovilla on vahva tausta liike-elämässä ja lisäksi hän on erityisen ansioitunut coaching-toimialan kehittämisen saralla - sekä Suomessa että kansainvälisesti. Tuovi on toiminut vuosia johto- ja esimiestehtävissä sekä johtoryhmien jäsenenä. Lisäksi hän on toiminut sekä ICF Finlandin hallituksen jäsenenä että puheenjohtajana. Hän on myös ICF Globalin EMEA alueen RAC-nimitystoimikunnan jäsen. BCC toivottaa Tuovin lämpimästi tervetulleeksi!

Lue lisää Tuovista


BCC Business Coaching Center Oy

Mechelininkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

info@businesscoaching.fi

+358 10 421 3600

y-tunnus/VAT Number 2107152-9

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter

Sivustollamme käytetään evästeitä- lisätietoa

We use cookies- more info