Konsultointi

Coaching

Businesscoachingista on eniten hyötyä sekä organisatiolle, että yksittäiselle asiakkaalle silloin, kun se on kiinteästi sidottu strategiaan ja yhteisiin tavoitteisiin.

Autamme asiakasta tarvittaessa laatimaan coaching-strategian, jonka avulla voidaan jatkossa varmistaa vaikuttavuus, oli kyseessä sitten johtoryhmän executive coaching, johtamisjärjestelmää tukeva coaching-hanke tai vaikkapa vain yksittäisen esimiehen coaching.

Kulttuuri

Mielestämme paras tapa menestyvän, muutos- ja suorituskyvykkään organisaation rakentamiseen on luoda organisaatioon valmentava toimintakulttuuri. Valmentavaa organisaatiokulttuuria voidaan kuvata myös vastuulliseksi kulttuuriksi, jossa koko henkilöstö on tietoinen omasta merkityksestään organisaatiolle ja sen ansiosta osaa ja haluaa myös ottaa myös vastuun omasta toiminnastaan.  

Kun asiakkaan tavoitteena on valmentava toimintakulttuuri, luomme yhdessä kokonaisnäkemyksen kulttuurin nykytilasta ja tavoitteista sekä systemaattisen etenemissuunnitelman, joka vie asiakasta askel askeleelta kohti strategiaa edistävää kulttuuria.

Strong coaching cultures are more than twice as likely to be high-performing organizations.

*lähde: International Coach Federationin (ICF) vuonna 2018 julkaisema Building a Coaching Culture for Change Management-raportti

Pyydä lisätietoja 
Lue asiakkaiden
kokemuksia

Case: DNA - Uudistuminen vaatii strategiaa arkeen

1/5
Please reload

BCC Business Coaching Center Oy

Mechelininkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

info@businesscoaching.fi

+358 10 421 3600

y-tunnus/VAT Number 2107152-9

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter

Sivustollamme käytetään evästeitä- lisätietoa

We use cookies- more info