Seuraa meitä

August 27, 2019

Näkemyksiä ja ajatuksia tulevaisuuden työstä on ilma sakeana. Jotkut liikkuvat enemmänkin eteerisessä yläpilvessä, mutta paljon on myös käytännönläheisempiä ajatuksia siitä, miten tulevaisuuteen pitäisi valmistautua.


Yksi keskeisistä kysymyksistä on, viekö teknologia m...

May 27, 2019

Roska-auton kyljessä oleva teksti pysäytti minut: ”On helppoa muuttaa säilykepurkki haarukaksi. Paljon vaikeampaa on muuttaa ihmisten AJATTELUTAPOJA.”  Mikä hieno tapa viestiä! Roska-autokin kertoo, että maailma muuttuu ja meidän on muututtava sen mukana. Vai suostumme...

May 7, 2019

Valmentava esimiestyö on käsitteenä tuttu lähes kaikille organisaatiomaailmassa toimiville. Syytä onkin, sillä se on juuri todettu tuoreessa väitöstutkimuksessa tehokkaaksi ja erilaisia etuja tuottavaksi johtamisotteeksi.


Ulla Uutelan väitöskirja Valmentava esimiestyö...

April 9, 2019

Business Coaching Magazine on ensimmäinen suomalainen julkaisu, joka keskittyy kestävän menestyksen saavuttamiseen ja coachingin hyödyntämiseen liike-elämässä.

Tilaa Business Coaching Magazine jatkossa sähköpostiisi TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lue aiemmin julkaistut lehdet klikkaama...

April 5, 2019

Mistä koostuisi Työelämän lujuusoppi – ja minkälaista lujuutta me aika ajoin löperyyteen sortuvat ihmiset työyhteisöissä tarvitsisimme?

April 2, 2019

Sain muutamia vuosia sitten olla mukana yrityskaupassa – liiketoimintajohtajana ostettavan puolella. Siitä, kun saimme tietää myyntiprosessin alkaneen, siihen, että saimme tiedon ostajasta, kului noin kaksi vuotta. Melkoisen pitkä aika elää epätietoisuudessa ja muutost...

March 29, 2019

Executive Coaching on täsmätyökalu johtamiskapasiteetin optimointiin. Siinä kehitetään johtajan ajattelua ja niitä taitoja, joita tilanne kulloinkin edellyttää.

March 19, 2019

Yrityksen strategian tulisi olla selkeä ja konkreettinen määrittely sille, mitä tässä nyt tavoitellaan, kuinka sinne aiotaan päästä ja miten onnistuminen arvioidaan. Siis periaatteessa. Se kuitenkin vaatii kiusallisen paljon miettimistä ja joskus jopa oman ajattelun ky...

March 15, 2019

Valmentava ote on tehokas lähestymistapa ihmisten johtamiseen etenkin silloin, kun halutaan varmistaa, että arki on strategian paras kaveri.

March 5, 2019

Millaisella johtajuudella selviämme menestyksellä huomiseen - ja siitä eteenpäin? Tarvitsemme menestyviä yrityksiä, ja menestykseen tarvitaan hyvää johtamista ja hyvinvoivia ihmisiä. Mikä on syy ja mikä on seuraus? Osaavia ja työssään hyvinvoivia ihmisiä tarvitaan täyt...

March 1, 2019

Jos menestystekijät rakentuivat aiemmin teknologisten ratkaisujen, valmistuskapasiteetin ja liiketoimintamallien varaan, niin tulevaisuuden maailmassa kyky nopeaan oppimiseen ja uudelleen suuntautumiseen ohittaa ne.

February 26, 2019

Kun yritys kehittyy vauhdilla, täytyy sen tehdä uudistuksia useammalla toiminnan tasolla. Kaiken taustalla on kuitenkin oltava vahva ja kantava strategia, joka toteutuu myös arjessa.

​DNA:n pitkäjänteinen kehitys on vienyt yritystä isoin askelin eteenpäin. Yritys o...

February 21, 2019

Business Coaching Magazine on ensimmäinen suomalainen julkaisu, joka keskittyy kestävän menestyksen saavuttamiseen ja coachingin hyödyntämiseen liike-elämässä.

Tämä lehti on strategisen arjen* teemanumero. Lue esimerkiksi kuinka DNA elää strategista arkea, kun strategia...

Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn App Icon
Hae juttutyypin mukaan
Lue ajankohtainen suosikki

Älä hyppää jokaiseen junaan

27.8.2019

1/7
Please reload

Tilaa RSS
Please reload