Business coaching

Tarjoamme asiakkaillemme ammattimaista, liiketoimintalähtöistä ja vaikuttavaa business coachingia.

 

Business coachingista on eniten hyötyä sekä organisaatiolle että yksittäiselle asiakkaalle silloin, kun se on kiinteästi sidottu strategiaan ja yhteisiin tavoitteisiin. Autamme asiakasta tarvittaessa laatimaan coaching-strategian, jonka avulla voidaan jatkossa varmistaa vaikuttavuus, oli kyseessä sitten johtoryhmän executive coaching, johtamisjärjestelmää tukeva coaching-hanke tai vaikkapa vain yksittäisen esimiehen coaching.

BCC:n strateginen coaching on

AMMATTIMAISTA

Prosessimme räätälöidään tukemaan kutakin asiakasta yksilöllisesti, mutta BCC coaching-mallin® ansiosta jokainen yksittäinen prosessi on silti yhteismitallinen ja laatustandardien mukainen.

LIIKETOIMINTALÄHTÖISTÄ

Ketterän tilausprosessimme ansiosta coachingin tilaaminen on aina helppoa ja jokaisen coaching-prosessin yhteys organisaation laajempiin tavoitteisiin varmistetaan automaattisesti.

VAIKUTTAVAA

Mittaamme coachignin vaikuttavuutta aina automaattisesti, joten coachingin tuloksellisuutta on helppo arvioida niin coaching-asiakkaan kuin koko organisaation näkökulmasta.

Coaching-hankintojen keskittäminen

Coaching-palveluiden keskittäminen ammattitaitoiselle palveluntarjoajalle takaa mahdollisuuden tilata coaching-palveluita joustavasti aina tarpeen tullen. Lisäksi keskittäminen helpottaa budjetin hallintaa ja alentaa yksittäisten coaching-prosessien kustannuksia.

Keskittäjäasiakkaamme voivat olla varmoja, että coaching-prosesseille asetetaan aina selkeät tavoitteet, jotka sidotaan kiinteästi organisaatiotason tavoitteisiin ja muihin kehittämishankkeisiin ja joiden toteutumista myös seurataan. 

Organizations with a systemic approach to coaching are more likely to observe better business outcomes.

Compared to your industry competitors, how has your organization fared in the following business dimensions over the past two years?

 

*lähde: International Coach Federationin (ICF) vuonna 2018 julkaisema 

Building a Coaching Culture for Change Management-raportt

Pyydä lisätietoja 
 

BCC Business Coaching Center Oy

Mechelininkatu 13, 00100 Helsinki, Finland

info@businesscoaching.fi

+358 10 421 3600

y-tunnus/VAT Number 2107152-9

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter

Sivustollamme käytetään evästeitä- lisätietoa

We use cookies- more info